skip to Main Content

s k r i f t e n s livstråd

Galleriet Hvidovre Hovedbibliotek

23.1 – 13.3.2019

S k r i f t e n s livstråd er en konceptuelt udstilling og værker med inspiration i en stak gamle breve, som har ligget gemt i en kælder i mange år. Brevene som er et vidnesbyrd på en kommunikation mellem to mennesker. Alle håndskrevne øjebliks fortællinger og personlige dagligdags registrereinger, der peger bagud og fremad i tid, men også referere til et personligt relations forhold.

Den måde vi udtrykker os på og beskriver omverdenen og os selv på i ord, skrivemåde og håndskrift, er vores personlighed og er identitets båret. Breve skaber et intimt rum mellem mennesker og danner visuelle billeder og reflektioner. Breve gløder, er varme, husker, forklarer og opklarer, forsoner, bider, trygler, tilgiver, er humoristiske, emmer af kærlige ord, sjove fortællinger og inforståethed.

Værkerne er skabt over fragmenter af skrift og noter og sat ind i en grafisk kontekst. Blyants tegningerne skaber det grafiske spor og værkerne er lagt lag-på-lag, som brevenes fortællinger også er det. Værkerne skal ses som delvist afdækkede, idet at breve er imtime og kun henvender sig mellem to personer.

De broderede spor ovenpå brevene, er en nutidig kommentar og en reflektion over noget allerede passeret.

 

 

 

 

S k r i f t e n s livstråd

håndskrift og grafiske noter

sløret og iscenesat

ordets erindringer, fortællingens linjer 

livstråde 

forbindes og væves sammen 

i 

et intimt og strukturelt bånd

ordet bevæger sig i rummet

og

skaber visuelle spor

i 

tiden og stedet

Back To Top